Hoe werkt het?

Call4Conference kan op twee manieren worden gebruikt. U kunt er voor kiezen om zelf als ´organisator´ alle deelnemers te benaderen of u maakt gebruik van de aanmeldfunctie, waarbij de deelnemers een gratis sms of e-mail ontvangen met alle noodzakelijke informatie.
Indien u er voor kiest om de organisatie zelf in handen te houden, dan werkt de dienst als volgt. U bepaalt zelf een unieke code van 4 cijfers. Let er daarbij op dat te eenvoudige codes als 1234 of 5555 uit veiligheidsoverwegingen niet worden geaccepteerd. Vervolgens spreekt u met de deelnemers een datum en tijd af. Op het afgesproken moment bellen de deelnemers het nummer in hun land en na het invoeren van de unieke code wordt de verbinding geactiveerd en kan de Call4Conference van start gaan.
Maakt u gebruik van de aanmeldfunctie, dan neemt Call4Conference u het organiseren uit handen. Via de optie ´aanmelden´ doorloopt u een aantal stappen. Zo kunt u aangeven hoeveel mensen deelnemen aan de Call4Conference, op welke dag en op welk tijdstip. Vervolgens voert u de mobiele telefoonnummers en
e-mailadressen van de deelnemers in. Deze gegevens worden éénmalig gebruikt om de deelnemers te informeren over de geplande Call4Conference. Nadat u alle stappen heeft doorlopen, ontvangt u van ons een e-mail waarin een link staat. Met deze link kunt u de aanmelding bevestigen. Daarna ontvangen alle deelnemers een e-mail met de gegevens voor de geplande Call4Conference en op de dag van de vergadering zelf volgt een reminder per gratis sms of e-mail.
Let op: heeft u een gesprekspartner die wil deelnemen aan een Call4Conference buiten één van de landen met een servicenummer, bel dan voor de mogelijkheden
088-8008 800 of stuur een e-mail naar:
info@call4conference.nl