Eenvoudig en snel telefonisch vergaderen

Steeds vaker hebben bedrijven problemen met het inplannen van een vergadering, waarbij iedereen persoonlijk aanwezig is. Dit komt niet alleen door overvolle agenda’s en het groeiend aantal files, maar ook door het toenemend aantal thuiswerkers en medewerkers in het buitenland.
Call4Conference biedt u de mogelijkheid om efficiënt te vergaderen op elk gewenst moment. Het maakt daarbij niet uit waar u en uw vergaderpartners zich bevinden. Het enige dat de gesprekspartners nodig hebben is een telefoon.
Call4Conference DIRECT:
1. Spreek een code van vier cijfers af en geef die door aan de deelnemers;
2. Bel op het afgesproken tijdstip naar 0900-1001000 (€ 0,15 per min.); vanuit het buitenland klik hier
3. De vergadering kan beginnen!

Meer weten?
Call4Conference PLANNEN:
Het is ook mogelijk om de vergadering vooraf te plannen via deze site. De deelnemers worden per e-mail uitgenodigd en u kunt eventueel gebruikmaken van onze gratis sms service. De deelnemers ontvangen dan kort voor aanvang van de vergadering een reminder op hun mobiele telefoon. Wilt u de vergadering na afloop nog eens rustig beluisteren? Maak dan gebruik van de opnamemogelijkheid. U kunt een verslag van de vergadering direct na afloop downloaden als MP3.

Vergadering plannen

Call4Conference ABONNEMENT:
Bent u een vaste gebruiker of wilt u de deelnemers niet laten bellen naar een 0900-nummer, dan kunt u ook een abonnement nemen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Klik voor meer informatie op het tabblad “abonnement”.

Andere Call4 diensten
Call4Memo, uw telefonische geheugensteun voor onderweg;
Call4Action, de complete selfserviceoplossing voor inkomend telefoonverkeer.